Laiturimallisto

Perus-Susanna-Sastamala-laituriasiantuntijat-laituritLAITURIMALLISTO

Saimaa Rentals Oy tarjoaa käyttöösi Laakson Laiturit Oy:n laajan laiturivalikoiman, johon kuuluu eri kokoisia, eri mallisia sekä eri kansikorkeudella olevia laitureita. Laiturivalikoima kattaa niin mökki- ja huvilalaiturit kuin myös uimalat ja venesatamakokonaisuudet. Laitureiden lisäksi valikoimassa on myös monipuoliset lisävarusteet, kuten uimaportaat, veneenkiinnitystarvikkeet ja pelastusvälineet.

Huvilalaiturit

Huvilalaiturivalikoimasta löytyvät eri kokoiset ja eri malliset laiturit mökki- ja huvilarantaan. Susanna -laiturit tarjoavat erittäin monikäyttöisen ja näyttävän ratkaisun. President -mallin laiturit ovat kookkaita ja näyttävän näköisiä laitureita, joissa on vakiona tyylikäs sivuverhous.

Lue lisää huvilalaitureista.

Satamalaiturit

Satamalaiturivalikoimasta löytyvät Laakson Laiturit Oy:n korkeatasoiset satamalaiturit. Venesatamakokonaisuuksia suunnitellaan erityisesti Harbour ja MyPort -laitureista, mutta myös betoni- ja raskasponttonilaitureista. Venesatamat suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Lue lisää satamalaitureista.

MyLife Uimalat

MyLife uimalat on Laakson Laitureiden julkisille uimarannoille suunnittelema uimalaiturimallisto. MyLife uimalat voidaan toteuttaa usealla eri laiturimallilla, kuten esim. Susanna -laitureilla ja MyPort -laitureilla.

Lue lisää MyLife uimaloista.

Laituritarvikkeet

Laiturit voidaan varustella eri tavoin. Tuotevalikoimamme sisältää monipuoliset lisävarusteet ja erilaisia rakennustarvikkeita. Valikoimassamme on mm. uimaportaat, veneenkiinnitystarvikkeita ja pelastusvälineet.

Lue lisää laituritarvikkeista.